Enquête: Prioriteiten voor Vlaanderen

Vlaanderen heeft heel wat politieke bevoegdheden. De vraag is: welke moeten beleidsmatig meer aandacht krijgen in de volgende vijf jaar? Want u weet hoe dat gaat: politiek is steeds weer een kwestie van keuzes maken, budgetten verdelen, prioriteiten stellen.

Ik heb voor deze enquête 17 (politieke) stellingen opgesteld over onderwerpen – Vlaamse bevoegdheden – die mij persoonlijk nauw aan het hart liggen en waar ik mij hard wil voor inzetten als ik verkozen word.

Maar ook uw mening telt telt voor mij. Ik wil graag van u weten welke van die 17 prioriteiten u persoonlijk meer naar voor zou willen schuiven en welke minder.

Aangezien ik kandidaat ben voor het Vlaams parlement blijf ik voor deze bevraging strikt binnen de bevoegdheden die Vlaanderen heeft.

Alvast mijn grootste dank om hier uw mening met mij te willen delen

Irina